Benelux Netwerk

magazijnen itm

Samen met onze dochteronderneming in Gembloux (BE) en vestigingen waarmee wij samenwerken als in Izegem en Geldermalsen (NL) vormen wij een uitermate sterk team.
ITM Sales and Services Peer is vooral actief bij de Vlaamse gemeentes en aannemers, waar ITM Sud Gembloux zich richt op Waals Brabant en Luxemburg. VTM neemt het volledige Nederlandse grondgebied voor haar rekening.

 ITM Sales and Services Peer beheert een sterk uitgebouwd magazijn in combinatie met de juiste technische bekwaamheid van het gespecialiseerde team. Dit biedt ons de mogelijkheid om uiterst snel en accuraat te handelen bij eventuele storingen en pannes.

Onze uitstekende samenwerking met Rentalift uit Izegem biedt ons tevens de mogelijkheid om onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen snel te helpen bij elk onverwacht probleem.

De verschillende ondernemingen staan in constante verbinding met elkaar om de juiste informatie over de magazijnvoorraad uit te wisselen. De nodige onderdelen kunnen daardoor op zeer korte termijn ter plaatse zijn waardoor onze klanten snel geholpen worden. 

Bij ITM Sales and Services staat de klant steeds voorop!

  giletta johnston jurop itm