Bedrijfsgeschiedenis

bedrijfsgeschiedenis

ITM Sales and Services is opgericht in 1984 als familiebedrijf dat zich al heel vlug wist te profileren als meest toonaangevende leverancier van voertuigen voor openbare reiniging.

Sinds de oprichting heeft ons bedrijf een gestage groei gekend waardoor we vandaag in België, Nederland en Luxemburg tot de top behoren in onze branche.
Samen met onze dochteronderneming in Gembloux (ITM Sud) en een intensieve samenwerking tussen Rentalift (Izegem) en VTM (Geldermalsen) zijn wij gespecialiseerd in verkoop, service en opvolging van een breed scala aan voertuigen en machines voor reiniging en onderhoud van openbare en niet-openbare wegen.

Dankzij onze jarenlange ervaring op de reinigingsmarkt beschikken we intussen over de nodige expertise in een zich sterk ontwikkelende markt.

Daar komt nog bij dat we voortdurend voor onze klanten werken aan oplossingen voor specifieke en zelfs voor de moeilijkste reinigingsproblemen. Een snelle en doeltreffende service kunnen we garanderen dankzij een compleet serviceapparaat met 7 ingerichte servicewagens en 3 werkplaatsen.

De ver doorgedreven samenwerking en homogeniteit tussen de verschillende vestigingen maakt dat we altijd en overal in de Benelux snel ter plaatse zijn om tot uw dienst te zijn. Zonder problemen vinden we voor U een specifiek onderdeel terug in één van de drie magazijnen en sturen het u toe. De geografisch goede ligging van deze bedrijven garandeert U een snelle levering.

U kunt dan ook steeds bij ons terecht voor al uw opdrachten!

  giletta johnston jurop itm